6 november 2009

trött,sov länge.

har nyss ätit och klätt på mig. pratat med mamma oxå.
vaknade strax efter kl 6 i morses. toan, som vanligt. och så var näsan helt bomtät och nassprayen stod så klart i köket efter som ja hade den där igår. så efter att ja lagt mig igen efter toa besöket var det ju bara att gå upp igen. sen kunde ja inte somna om. pratade lite med johan innan han gick upp ur sängen. sen försökte ja sova medans johan gjorde sig klar för jobbet. men det gick inte. efter att han gått till jobbet låg ja kvar och försökte sova lite till, kanske en kvart. men utan att lyckas, fast ja var så trött. så ja tog med kudde och täcket till soffan och kollade på vakna med the voice. och någon gång mellan jonas från skansen och Johan T Lindvall somnade ja och vaknade för cirka en timma sen.

sitter nu och lyssnar på min nya favo låt. ska dra till mamma snart. ska se om ja kan skriva ut ett kvitto till babyproffsen. ska hämta ut mitt startpaket i dag tänkte ja. lite prover och så i någon låda. får se vad det är i den. kan ju passa på att stolt säga att ja letade på blocket igår (som ja gjort ett tag nu) efter babyskydd till bilen. asså en bilstol för nyfödda. hittade en i alingsås för ett tag sen. men johan tycket det var för långt att åka så vi ringde inte ens på den. men igår hittade ja en som fanns i götene. så när vi var hos mormor och morfar igår visade ja mamma och johan den. johan nappade direkt och ringde på den. så okte vi bara och nu är den våran. får stå hemma hos mamma så länge för vi har ju inte så mycket plats här hemma.
en jätte fin BRIO PRIMO -09 från babyproffsen. i och för sig lite blått tyg och svart då, men den passar ju en tjej oxå. så nu har vi det mesta. ska bara kolla om vi kan sätta in ISOFIX fästen i bilen annars går det lika bra ändå. sen är det bara ett regnskydd till vagnen och en spegel till bilen (eftersom vi ska ha stolen i baksätet) sen är allt det viktigaste redan köpt.
känns så skönt. nu är det bara det roliga kvar att pyssla med. vi ska tvätta klädsen till vagnen sen och sätta ihop allt på den. ååååå det ska bli så kul. tidigt kansske ni tycker men skönt att vara klar kan ja säga. för ja börjr bli rätt stor och det är ganska ansträngande att göra saker. men oj så lycklig ja är!!


nu ska ja gå till mamma.


över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar