5 november 2009

Bra låt.

Torsdag idag då. tittade på vakna med the voice innan ja drog iväg till jobbet. de spelade en riktigt grymm låt (haha) av han mattiaz som var med i första avsnittet av serien ullared. riktigt bra för att vara en hemmagjord. haha. riktigt grym.

Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk


I alla fall. sitter här nu och har nyss ätit lite. startat både en tvätt- och diskmaskin. sen ska ja laga mat. idag blir det pannerad kycklingfilé. har lånat mammas köttyxa.så ja ska banka lite filé sen. när den sen är platt så vänder man den bara i ströbröd och sedan steker man den bara. men man ska alltid vara försiktig med kycklingen om den är rå. inte så kul att få i sig rå kyckling. då blir man dålig och får troligen sitta med en hink i knät på toaletten en hel dag.


i alla fall. mår jätte bra förövrigt. det är bara halsbrännan ja har lite ont av i dag. hade värsta brännan i natt oxå. men det är sånt man får leva med. allt annat är ju bra så det är på topp. tiden börjar att rinna ut nu. tänkte ja skulle packa en väska (redan tänker ni kanske då) men det var mammas idé och den är nog inte så dumm ändå. kan ju faktiskt hända att det blir förtidigt och då står man där utan väskan. sen ska ju skötväskan fixas oxå. blöjor, tvättlappar, kläder m.m men det är ju inte så bråttom. men ändå.

näää nu ska ja fixa lite här hemma.



över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar