16 november 2009

måndag

måndag idag då. vaknade tidigt pga elektriker i trapphuset. det är väl så himla konstigt att de ska börja så himla tidigt. jo ja vet de måste sköta sitt jobb men vad fan 07.18 kan dom ine göra något annat fram till 8 i alla fall. men man blev ju förvarnad i alla fall. fick en lapp i brevlådan i torsdags eller om det var i fredags där det står att de skulle komma hit måndag 16/11 kl 7-16 helt sjukt. man vet ju inget. i och för sig så har de ju nyckleln in men fan man vill ju vara hemma och se så det inte stökas ner och så. nu var det inte så farlig då i och för sig men ändå. duktiga killar. städade upp efter sig och ställde till och med tillbaka skostället.

missade första avsnittet av paradise hotell igår kväll. kollade på tv6.se nyss. å helvete vad endel är sjuka i huvudet. har de ingen självrespekt över huvud taget. eller folk som deltar i sådanna program över huvudtaget. helt sjukt.

men men. nåste nog ta tag i saker och ting nu. tänkte ja skulle dra till försäkringskassan snart. eller ja om ett tag. får se. för de skulle komma hit och mäta lite sen. antagligen på strömmen eller något. så ja väntar väl ett tad till.

hater att ta tag i saker. är så lat.
äta något nu. har inte fått i mig frukost ännu.
ha de


över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar