13 november 2009

Fredag kväll

sitter här och gör inget. bara glor på tv. blev ingen tacos i kväll. marica,martin och theo kommer imorgon så vi bestämmde att ta det då. det gör ju inget. är ju mysigare att äta tacos när man är fler. men men. alex är här en sväng. händer väl inte så mycket i kväll kan ja tro. kanske tar en sväng ut med bilen eller så blir det att ha kvar rumpan i soffan hela kvällen.

imorgon ska vi gå på torget lite. johan har lovat att hänga med och gå med mig till H&M efter som vi inte han med det sist och han ville inte idag. sen blir det nog fika hos mamma som vanligt.

var ju i falköping på osterian idag. fanns inte så mycket julpynt att kolla på men fanns monga goda ostar att smaka på. sedan gick vi till cafét och skulle fika men vi tog en god ostbrricka istället. riktigt gott. man fick ta vilka ostar och kex men ville. fanns en pastasallad och lite frukt oxå.


snöar ute just nu. längtar tills snön lägger sig. blir ett annat ljus ute när det är snö på marken. är så mysigt med snö oxå. speciellt om man kan sitta inne med tända ljus, en filt och varm obóy. det är mysfaktor. längtar till advent med allt pynt och sådant. kan ju erkänna att ja är tidig med julen. har redan skrivit klart nästan alla julkort. har bara några få kvar. har även börjat slå in julklappar. bara några kvar att köpa. känns skönt att slippa stressa med allt det sista som vanligt. det är så konstigt för man är alltid ute i sista minuten. tror faktiskt att de flesta känner igen sig när det gäller detta. har någon ett bra svar på varför det är så.

nu ska jag nog vara lite trevlig. ha de!!


över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar