12 november 2009

Torsdag




Torsdag, ännu en vecka som lider mot sitt slut. tiden rinner iväg som vatten. kan man inte stänga av kranen på mitt rinnande vatten. men men, har varit på jobbet idag. gick en promenad på ca 45 min. riktigt skönt. sen satt vi och pratade lite. tog bilen till jobbet idag. skönt att slippa cykla i datte kalla väder vi har. i alla fall när vi var ute och gick så kom det faktiskt lite snöflingor och singlade ner från himmelen. känndes mysigt. skulle önska att det kom mer bara. varje morgon ja vaknar ligger ja och lyssnar om ja hör någon plog utanför.




åkte hem, johan var ju hemma idag. han har tagit lite semester. så vi har städat det som ja inte orkade klart med när ja började. har bäddat rent och ska ner i tvättstugan kl 14 sen ska vi nog åka till Jysk. johan vill ha en ny kudde. hans läcker ut dunfjädrar och är sticksig. haha. sen tror ja vi skulle gå lite på H&M (enda affären i LKP som säljer mammakläder, mycket dåligt utbud på det i denna stad) han tycker att mina tröjor börjar bli lite små över magen nu. haha konstigt.




har fått i oss lite mat. rester från igår. tonfisksallad. riktigt god ja fick till den.




nää nu ska ja förbereda tvätten för att släpas ner i källaren. sen ska det sista fixas till och så bär det av mot affärerna.
över och ut

2 kommentarer: