14 november 2009

Magen i vädret.


Har ligger ja med magen i vädret. Kollar på CSI miami. Marica, martin och theo var här och av lite tacos idag. De åkte hem för theo skulle sova och så skulle de upp tidigt i morgon. Så kolla lite på dansbandskampen.



Tidigare idag var vi på torget. Fick en ny tröja av älsklingen som han lovat. Hihi. Sa att ja kunde få den i julklapp. Men fick den ändå. Antagligen bara för att ja är så söt. Sen var det fika hos mamma som vanligt. Goda munkar och lite pepparkakor. Min favorit. Sedan åkte vi hem fixade till lite här hemma. Sen hämtade vi johans syrra och hennes kille, åkte till källby mötte upp johans mamma och pappa. Vi åkte och hälsad på johans farfar. Ett kort besök men ändå. Johan hade med datorn och visade lite bilder på fiskeresor de har gjort. Han blev väldigt glad när vi kom. Är alltid lika roligt att göra en annan människa glad.


Sedan åkte vi hem. Lämnade av maria och alex. Åkte hem, duschade fixade till oss lite och började med tacosen. Sen kom Marica och martin och theo så klart. Han var på riktigt bushumör. Vi åt lite och så tittade vi på våran hamster. Theo tyckte den var väldigt rolig att titta på. Sedan spelades lite wii. Blev några matcher i baseboll och ett set eller vad det nu heter i bowling. Och så klart lite mario cart.


Sedan åkte de hem och ja och johan myste lite framför tvn. Fick min efterlängtade nackmassag och så lite på fötterna. Men johan var trött idag så han har gått och lagt sig. Han kom ju hem så sent igår och gick upp tidigt idag. Så ja ligger nu här och bloggar från mobilen.


I morgon ska ja på klädparty hos monica i götene. Vet inte riktigt vad det är men men. Johan får åka med och va med alex för ja hittar inte riktigt hem till dem. Haha. Har ju så dåligt lokalsinne. Men men så kan det ju vara. Nu ska ja nog fortsätta se på tv. Eller kanske lägga mig i sängen och läsa eller sova. Haha.



Över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar