11 februari 2010

Full rulle kan man säga

rickard var här idag. skrattade åt min kula och frågade hur många som gömde sig där inne. vi har ju inte sets på väldigt länge. hahaha.. han bjöd på lunch från fantastiska Thai Lådan som står utanför Ö&B. riktigt gott. vi åt friterad kycklingfilé med ris och sötsur sås som var sötstark. men riktigt gott. tål att rekomenderas.

sen gick ja över en sväng till sandra. lagom avstånd. huset bakom vårat. skulle bara titta över en snabbis men blev kvar väldigt länge. hehe.. fikade och pratade. riktigt roligt att träffa människor. med andra ord har dagen varit bra. sov ju dåligt natten som var och jag var väldigt osocial i morses när johan´ss mamma ringde, men då orkade ja bara inte. men är glad att dagen blev som den blev för allt går mycket fortare när man har något att göra.


så Sofi, nu har du fått en uppdatering av magen. (i förra inlägget då) haha.. ja vill bara bli av med magen nu så ja tänker inte på att uppdatera. om det inte kommer igång i helgen så längtar ja till måndag för då får ja ringa specialistmödravården och boka läkarbesök. då känns det ändå som att det har ett slut. knäpp som ja är så känns det just nu som om det aldrig ska ta slut. men nu har det i alla fall börjat, tycker ja.


mamma är ledig i morgon så ja ska nog hitta på något med henne. så tiden kommer väl gå fort i morgon oxå. tar mig säkert ett bad hos henne. brukar det när ja är där. det är ja så skönt att slappna av lite.


över och ut

2 kommentarer:

  1. ja det har gått sjukt fort, är lite förvånad själv faktiskt ^^ Ja men det är klart att det är fint att vara gravid. kan förstå om man saknar det sen när bebisen har kommit för det har ju trotts allt sin lilla charm :)

    SvaraRadera
  2. A de känns banimej som man har hela vänern i fötterna, har oxå bara kunnat gå i mina uggs =)

    SvaraRadera