3 februari 2010

Avslapnad, med en hjärna som går varm

Åååå vad skönt med dusch. nu är ja i alla fall klar. allt är så skönt tills man är klar och ska gå ut ur badrummet och ta på sig. då blir ja helt plötsligt jätte varm och nästan svettig. *pust* men då får man öppna fönster i stället. så är det med de.

än så länge inget. kommer väl att få "spela lite på övertid". inte alls kul. vet att det bara vart ett ca. datum att gå efter. att det kan vara 3 februari +- 2 veckor. men det är ju inte roligt. vill ju ha en exakt dag. jobbigt att vänta. det tar på krafterna. inte fysiskt men psykiskt. hjärnan går just nu varm. undrar när, när, när, när ska du "ploppa" utt lilla vännen. ja blir tokig. och så lever ju lill* rövare i magen oxå och det gör inte saken bättre. det gör just nu jätte ont.

ja vill ju att du ska röra dig så ja vet att du mår bra där inne. men måste du sparka och slå så hårt. kan du inte bara "buffa" lite. men ja fårstår dig väl, finns ju inte så mycket plats att stäcka på sina små stela ben och armar,men kom ut då. det får du. vi väntar ju på dig. och det som känns skönt oxå är att det är fler som väntar på dig. hela min och johan´s släkt, vänner och bekanta. du är så efterlängtat, specielt av oss, din mamma och pappa. vi kommer att älska dig med hela våra hjärtan. vi kommer att göra allt för att du ska ha de bäst.
nu sitter ja här med tårar i ögonen och bara längtar. längtar efter att få dig på min arm, att få se din pappas ansikte och reaktion när han ser dig för första gången. min reaktion när du väl är ute, när vi två blir en liten familj på tre.

det här är den lyckligaste tid i mitt liv (så här långt) vet inte hur ofta ja nämner det men är så glad och lycklig att det tål att upprepas.


över och ut

1 kommentar:

  1. Sv: Ahh det blir lite ensamt ibland och man blir väl ännu mer påmind om det nu när det börjar närma sig alla hjärtans dag och så. Men man glädjer ju sig åt att man snart har en liten här och då är jag ju långt ifrån ensam :) Det vore jätte roligt att träffa dig någon dag.. dricka en kopp te, prata graviditet och bebisar ? :)

    SvaraRadera