30 oktober 2009

Fredag

Vaknade kl 9 idag. satte mig i soffan med morgonrocken och kollade på tv. ringde mamma och kollade vad de skulle göra. mamma är ledig varje fredag och brorsan har ju lov så de var ju hemma. åkte dig och åt frukost. brorsan hämtade mig, efter att kan köpt färska frallor på Henry's. åt en god frukost hos mamma då, och så visade hon mig en anons på blocket om ett babyskydd till bilen. så ja ringde till johan och kollade med honom om det var något vi var intresserade av. så han ringde direkt. men hade vi bara ringt tidigare i morses så hade vi kunnat köpa den för den var såld nu.

fick oxå ett sms av lina i morses, hon undrade om ja ville med och fika på stan sen. lisa är hemma från stockholm så de skulle ses lite lina,lisa och bäckiz. och själv klart hänger ja på. kul att hitta på något och själv klart att träffas. lisa har man ju inte sett på ett tag. sku bli kul i alla fall.

men nu så sitter ja hemmma hos mamma och brorsan och hans tjej var sugna på kaffe så ja tar nog något att fika med dom. alltid gott med fika. HAHA


över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar