19 oktober 2009

Måndag

nu är det måndag igen då. helgen har varit bra.
i fredags var ja hos sjukgymnasten och fick ett bälte pga foglossningar. funkar ganska bra, hade det hela fredagen när vi städade. johan var hemma eftersom tävlingen var inställd och han var ju ändå ledig. vi åt buffe på wokhouse. gott. sen kom mamma och pappa på kvällen och åt tacopaj. brorsan och hans brud. kollade på film och sen la vi oss och sov.

på lördagen var vi på torget och sedan fika hos mamma. jobbade lite på kvällen och sedan åt vi räksoppa hemma hos mamma och pappa. sen åkte vi till källby för johan skulle fixa med fiskesakerna.

söndag.
johan var och fiskade ja var hos mamma. sedan avslutade vi kvällen i källby, fast på vägen hem stannade vi till hos mamma och åt rostatbröd. gott.


men i dag då, var varit liv i magen hela morgonen. sprattlar och har sig hela tiden. riktigt mysigt. tänker hela tiden på hur lång tid det är kvar. är i vecka 25 av 40 det är inte nåt långt kvar. men det känns som att dagarna går så långsamt. evigheter kvar.

ska med ellie idag till vara. hon ska till vetrinären med vovven. sen idag blir det fiskbullar och mos. gott som fan. fast johan gillar ju inte det så han får köttbullar.



över och ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar