8 november 2010

mamma- mycket nu, förlåt mig

Mamma
Det har varit jätte mycket nu. väntat operations tid, kollat lähenheter, och så varti lite sjuka här hemma. har variv väldigt dålig på att skriva här och överhuvudtaget dålig på att höra av mig till mina vänner.

men men i alla fall. kort lite inlägg i dag.
färgat håret ljust brunt, fick en operationstid i fredags. ska ta prover den 15/11 sen ska ja opereras den 17/11 och i dag har vi även fått reda på att vi fått en lägenhet. en 3:a så jävla skönt. så snart blir det flytt för hela bunten.!!

wilma är hostig och snorig så vi struntade i mamma gruppen idag. men nästa vecka ska vi allt gå. hon har varit förkyld och små snorig sen den 10/10 men nu börjar 2 små vita streck (tänder) i överkäken komma fram så det kanske är det som spökar. vem vet.

nu ska ja äta lite lunch medans wilma sover sen ska vi leka leka leka och gå hem till min mamma för johan ska på kurs evter jobbet så han är inte hemma förens kl 19.


över och ut- mamma

4 kommentarer:

  1. Krya på er och lycka till med operationen.

    HAr ni köpt lägenhet eller ska ni hyra??? Vart ligger den???? Många frågor med en sista. Har ni fått sålt den gamla???
    Stort grattis i vart fall

    SvaraRadera
  2. Grattis till lägenheten!! Ska vi ses på torsdag eller fredag?? Var ju ett tag sen. Kram, krama Wilma från oss

    SvaraRadera
  3. Varför ska du opereras? /evelina

    SvaraRadera
  4. Svar:
    Till: Diana Vi ska flytta till en 3:a på södergatan det är en bostadsrätt (aldså vi har köpt en) vi har inte sålt den andra än men den ligger på hemnet.se och det är visning måndag och tisdag.

    Till Lina: har haft fullt upp och i morgon (fredag) åker ja till ullared igen. men kanske kan ses tisdag innan ja opereras.

    Till Evelina: ja ska opereras för gallsten. de ska plocka bort min gallblåsa. lite läskigt men hoppas på att ja ska bli bättre.

    SvaraRadera