10 augusti 2010

mamma- vardag är skönt men semester mys är bättre

Mamma
nu är vi tillbaka i vardagen. skönt men ändå inte för snart blir det ett avbrott igen. men det är inte dåligt. tvärt om, johan ska snart ha 2 veckor semester till. han hade två veckor (29-30) sen jobbar han två (31-32) och nu ska han ha två veckor semester till. skönt när man kan hitta på saker ihop. visst är det kul att vara själv med wilma men det blir något visst när vi är alla 3. vår lilla familj.

igår var en superdag. en riktig vardags dag. vi var och lunchade på stan med johanna och moa, sen gick vi hem till johanna och bara var där. pratade och skrattade lekte och hade skoj. sen hämtade johan mig och vi drog en snabbis till robin för att sen dra vidare och handla. efter det hem och gjorde mat. det lättaste som finns. pyttipanna, stektägg och rödbetor. sen en blixtvisit hos lina och linus. väldigt tjusig lägenhet. är nog lite avis.

sen blev det lite mys i soffan när vi kom hem. så skönt att krypa ner i soffan med johans arm om mig. wilma fick välling och sen blev det sängen för henne.

så i dag, dagen började med ett blöjbyte som vanligt. sen blev det gröt för wilma. 1 dl vatten och 2,5 metsked grötpulver. och allt tog slut. stora tjejen nu. antagligen har hon sin lilla tillväxtperiod just nu eller så är det för lite gröt på morgonen för hon fick nyss ett mellis (välling) och nu tar hon en powernap.

vet inte vad som händer idag. funderar på att gå till öppnaförskolan, men ja har inte bestämmt mig ännu. får se.


Över och ut- mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar