26 augusti 2010

mamma- dåligt igen

Mamma
har inte riktigt orkat att skriva något här denna veckan. johan har ju semester än så vi har tillbringat all tid tillsammans hela familjen.

i måndags grejade johan med båten, jag var och hälsade på på tallskogen, sen vidare till stan med lina, käkade lunch, sen hem till mamma, där hämtade johan oss och sen hem och myste.

tisdags var vi i först på stan lite sen hem och käkade lite och så vidare till mariestad. på vägen hem kikade vi in i källby. och när vi kom hem blev det en timmas promenad

onsdags var i på torgen sen fika med johans mamma gick till babyproffsen och tillbaka hem. vi var ute nästan hela dagen. var inte hemma förens ca 16.00 så grillade vi lite, kött och klyftpotatis. gott. sen og jag och wilma en dusch första gången. var inte så lätt. hon ville bara rycka i duschslangen. men det gick bra i alla fall

torsdag idag, vi gick till hjärtberg handladeoch köpte nya byxor till wilma på kapphal, sen tog vi en lunch på bakgårn på vägen hem. gott. sen hem och drog igång med en storstädning. tråkigt, kul skönt och jobbigt som fan. putsade fönster, plockade bort onödiga prydnads saker som bara samlar damm, torkade av alla ytor och rensade ut wilmas alla försmå kläder. plockade fram och gjorde ordning på doppresenterna. alla små fina halsband, armband och ramar mm. ska sätta mig en dag framöver och fixa med alla kort oxå. alex är här just nu, vi har käkat makrill och potatis, gott. nu sitter vi alla tre framför tvn och slöar.

det var väl lite kort.


över och ut- mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar