14 juni 2010

mamma- mysig kväll

Mamma
Har haft en jätte mysig kväll. måste göras om. även om ja saknade wilma jätte mycket så var det skönt att få komma ut och träffa sina vänner. åt jätte gott på PROMEN i lidköping. blev en burgare och en kladdkaka till efterrätt. gud så gott det var.

måste göras om tjejer. så skönt att bara sitta och skratta och prata gamla minnen och roliga saker. tror fan vi pratade om allt som går att prata om.

allt är på topp just nu.

så mycket har hänt. har inte haft ork eller tid att blogga det senaste. har hänt så mycket. wilma har haft feber (trodde det var tänder på G men var troligtvis 3 dagarsfeber efter som inga tänder dykt upp) hon rullar runt som en galning här hemma. rullar samtidigt som hon äter så son ligger ibland helt plötsligt på mage och smaskar tutte. har även börjat med gröt på morgonen och lite pure på dagen. lilla damen är väl inte riktigt med på hur det ska gå till när man äter men snappar nog snart upp det. puren slinker ner mer än gröten.

hon har hunnit med mycket oxå under sina första månader. hon är 4 månader den 15 och har redan hunnit med ett 90- års kalas, en resa till danmark och en student. och så ett 1-års, ett 2-års och ett 20- års kalas. och på fredag ska vi på ett 70-års kalas
en vända på ullarede ska även bli en andra vända på lördag.


min mormor fyllde år idag oxå.
GRATTIS MORMOR
marica, theo, liam, jag och wilma åkte och träffade dem ute i stugan (moster anette och sören´s stuga) hade med fika och gott.

vi har bytt bil oxå. igen. en likadan typ fast en svart. och en T5 eller vad fasen det nu var. automat oxå.

men ja tror faktiskt att ja ska knoppa nu. kanska träffa lina i morgon igen för en liten promenad. om nu vädret tillåter.


över och ut- mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar