24 april 2009

rånarna

sitter och tittar på rånarna på tv. väldigt bra film. börjar bli lite trött, ska nog knoppa snart tror ja. jobbade ju i dag mellan 16-21 extra insatt pga en liten incident men det gick bra. får se om ja får gå in i morgon oxå, ja hoppas ju på det. älskar att jobba där, gillar både personalen och de boende. as kul ställe.

i alla fall morsan å ja har hittat på lite saker i dag. först satt vi hemma och bläddrade lite i reklam sen åket vi till elgigantan och kollade lite. och sen hjälpte ja henne att bära lite saker från förrådet. fan vad jobbigt var helt slut. sen bjöd mamma på en hamburgare på mc donalds hehe. :D så när vi satt där och väntade på hamburgarna så ringer rekeryteringen och frågar om ja kan gå in lite extra. klart ja kunde. då var klockan typ 15.20 och ja skulle börja kl 16. slänge i mig burgaren och hämtade cyklen hos morsan åkte hem på den tog väskan med arbets kläderna och åkte i väg till jobbet. var både lite lat och hadde bråttom så ja tog bilen. hehe.
johan var ju ute på sjön och ja fick inte tag på han, men väl på jobbet svarade han.


och nu sitter ja här med ett glas vitt. blev så sugen. funderar på att ta ett till. är ju alkohol fritt så det är ju ingen fara om ja ska upp i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar